Ydelser

AH Bogførings ydelser

Jeg arbejder med alle de generelle ydelser, som man kan forvente sig af en professionel bogfører. Det gælder alt fra momsindberetninger til bogføring af diverse bilag. Desuden har jeg adgang til en lang række smarte bogføringsprogrammer, foruden masser af erfaring med dem.

Her er de essentielle produkter, som tilbydes af AH Bogføring:

Bogføring
Debitorstyring
Lønkørsel
Momsindberetning
Indberetninger til det offentlige
De bør umiddelbart dække over de fleste almindelige virksomheders behov. Bogføringen kan klares i en række forskellige programmer. Heriblandt Dinero, E-conomic, Xena, Visual Administration og C5-Online. Vi finder den bedste løsning til din virksomhed, når du henvender dig. Måske har du allerede data liggende i et af disse programmer, og i så fald er det ofte smart at fortsætte. Ellers kan dokumenterne flyttes: I alle tilfælde tilrettelægger vi det perfekte system sammen.
Debitorstyring og rykning er også ret vigtigt, når kunder fx skal opkræves for tidligere fakturaer. Lønkørsel er især oplagt for større virksomheder, men på sin vis relevant for alle virksomheder med en gruppe faste medarbejdere. Lønkørsel kan foregå i enten Proløn eller Bluegarden, hvor der er smarte funktioner, som gør arbejdet mere effektivt.
Momsindberetninger samt indberetninger til det offentlige er også produkter, som jeg tilbyder. Alle danske virksomheder skal lave jævnlige indberetninger, så det må siges at være vigtigt. AH Bogføring sørger for, at alle informationer er korrekte, og at der bliver indberettet til tiden.
Skulle du have et specielt bogføringsbehov til din virksomhed, er du altid velkommen til at henvende dig. Så kan vi tale nærmere om sagen og se, om der er en oplagt løsning.

Produkter til en god og fast pris

Alle de nævnte ydelser udføres til en fast og retfærdig pris. Jeg tager 375 kr + moms i timen. Det skaber god overskuelighed, og det er vigtigt for de fleste virksomheder. Jeg kan eksempelvis klare debitorstyring og lønkørsel for den samme timepris, og det samme gør sig gældende for de andre ydelser. Vigtigt for mange, da de fleste virksomheder har brug for mere end bare én ydelse. Bogføring af økonomisystemet kommer fx sjældent uden forbindelse til indberetninger – og sådan er der så meget.

Med én dygtig bogfører til at tage sig af det hele, bliver der pludselig frigjort en del tid. Den tid kan du bruge på at udvikle din virksomhed så meget som muligt. Ved at arbejde med en freelancer bliver det hele også mere praktisk, da du ikke får brug for at fastansætte en bogfører i virksomheden.

Assistance når du har brug for det

Du kan sende dine bilag af sted via mail, når du har lyst. Så bliver de registreret i dit økonomisystem, når jeg modtager dem.

Du kan også altid spørge ind til dit regnskab, eller få vejledning til enhver ting der har med bogføring at gøre. Jeg er klar ved telefonen under de angivede åbningstider i bunden af siden, og du kan naturligvis også bare skrive en e-mail. Den endelige pointe er, at du kan få assistance, når du har brug for det.