Ydelser

AH Bogførings ydelser

Jeg arbejder med alle de generelle ydelser, som man kan forvente sig af en professionel bogfører. Det gælder alt fra momsindberetninger til bogføring af diverse bilag. Desuden har jeg adgang til en lang række smarte bogføringsprogrammer, foruden masser af erfaring med dem.

Her er de essentielle produkter, som tilbydes af AH Bogføring:

– Bogføring
– Debitorstyring
– Lønkørsel
– Momsindberetning
– Indberetninger til det offentlige

De bør umiddelbart dække over de fleste almindelige virksomheders behov. Bogføringen kan klares i en række forskellige programmer. Heriblandt Dinero, E-conomic, EG One, Visual Administration og C5-Online. Vi finder den bedste løsning til din virksomhed, når du henvender dig. Måske har du allerede data liggende i et af disse programmer, og i så fald er det ofte smart at fortsætte. Ellers kan dokumenterne flyttes: I alle tilfælde tilrettelægger vi det perfekte system sammen. Debitorstyring og rykning er også ret vigtigt, når kunder fx skal opkræves for tidligere fakturaer. Lønkørsel er relevant for alle virksomheder med en gruppe faste medarbejdere. Lønkørsel kan foregå i enten Proløn eller Bluegarden, hvor der er smarte funktioner, som gør arbejdet mere effektivt. Momsindberetninger samt indberetninger til det offentlige er også produkter, som jeg tilbyder. Alle danske virksomheder skal lave jævnlige indberetninger, så det må siges at være vigtigt. AH Bogføring sørger for, at alle informationer er korrekte, og at der bliver indberettet til tiden. Skulle du have et specielt bogføringsbehov til din virksomhed, er du altid velkommen til at henvende dig. Så kan vi tale nærmere om sagen og se, om der er en oplagt løsning.

Assistance når du har brug for det

Du kan sende dine bilag af sted via mail, når du har lyst. Så bliver de registreret i dit økonomisystem, når jeg modtager dem. Du kan også altid spørge ind til dit regnskab, eller få vejledning til enhver ting der har med bogføring at gøre. Du kan altid ringe og du kan naturligvis også bare skrive en e-mail. Den endelige pointe er, at du kan få assistance, når du har brug for det.