Priser

Hvis du har læst om mine ydelser og gerne vil høre nærmere om prisen, så er du landet det rette sted.

AH Bogføring kører med en fast pris, der hedder 395 kr i timen ekskl. moms. Det giver overskuelighed med en fast timepris, så derfor er det den fremgangsmåde, jeg har valgt.

Fast timepris: 395 kr. ekskl. moms.

Uanset ydelse arbejder AH Bogføring med en fast timepris. Her bliver der altså opkrævet for den tid det tager at håndtere din virksomheds regnskaber og bilag. Erfaring siger nemlig, at det er den bedste måde at operere på. Det giver et godt kundeforhold og et stabilt grundlag for samarbejdet.

Timeprisen på 395 kr er ret almindelig på bogføringsområdet, så hvordan skiller AH Bogføring sig ud?
Svaret er således: Ved at tilbyde knaldgod service, hvor det altid er muligt at komme i kontakt. Alt håndteres ud fra bedste evner, og med godt 13 års erfaring rækker evnerne efterhånden utroligt langt.

Få hjælp til flere forskellige områder

Jeg arbejder som sagt med en fast timepris, og den gælder på flere forskellige områder.

Via AH Bogføring kan du blandt andet få hjælp til følgende:

Almindelig bogføring

Debitorstyring

Indberetninger til det offentlige

Bogføring i en bred vifte af moderne programmer

Momsindberetning

Lønkørsel

Ofte har de fleste virksomheder behov for en kombination af flere ting, da det selvsagt bliver nemmere, når samme bogholder tager sig af alt det regnskabsrelaterede. Momsindberetning har nemlig sin relation til andre offentlige indberetninger, på samme måde som debitorstyring som regel også er en del af den almene bogføring.

Skulle du have unikke ønsker er det altid noget, vi kan tage en snak om. Men for ovenstående områder har du i hvert fald nu en idé om timeprisen, så du ved, hvad du går ind til, hvis du har lyst til at indlede et samarbejde.

Økonomiske fordele ved at outsource bogføringen

Der er flere fordele ved at outsource bogføringen til en freelancer. I hvert fald økonomiske fordele. Du hyrer én ekspert til opgaven, som derefter tager sig af det hele. Men du slipper for de omkostninger, der normalt følger med, når man har en fastansat bogholder i firmaet. Det drejer sig for eksempel om en fuld månedsløn, ferie, pension, sygdom, barsel og hvad der ellers kan optræde.

Ved at arbejde med en freelancer – hvilket AH Bogføring betegner sig som – forenkles hele processen. Du betaler en timepris, og det er det. Ingen bindinger på samme måde som der ville være med en intern bogholder i din virksomhed. Det bringer flere økonomiske fordele med sig, og bestemt også en lang række praktiske fordele, da der jo stadig er tale om et tæt samarbejde.

Som din bogholder er jeg nemlig ikke længere end et telefonopkald væk.

Hvad koster AH Bogføring & Vikar frem for en fastansat bogholder:

For det første er der en række fordele ved at bruge AH Bogføring & Vikar fremfor en fastansat bogholder, og det er:

  • Ingen opsigelsesperiode med løn
  • Ingen sociale omkostninger, forsikringer eller pensionsordninger
  • Mange muligheder for at regulere timeantallet op eller ned efter behov
  • Ingen betaling af sygedagpenge, barsel og feriedage

Du skal regne med, at en fastansat bogholder mindst skal have 135% af sin løn. Så når du skal finde din faktiske udgift, kan du regne med den normale timepris + 135%. Alt efter hvilken branche vi taler om, skal dette beløb så tillægges bidrag til pensionsordning.

Ring til +45 22 50 43 41 hvor jeg sidder klar til at svare. Du kan også skrive en mail til ahregnskab@gmail.com