Lønkørsel

Lønkørsel, også omtalt som lønadministration, er væsentligt for de fleste virksomheder, der vil holde et ordentligt overblik over lønarbejdet. Især relevant for firmaer med mange medarbejdere, men alligevel noget, som alle bør være opmærksomme på. Jeg kan hjælpe med lønkørslen – specifikt i programmerne ProLøn og Bluegarden.

Fast timepris og masser af kompetence

Jeg har erfaring med både ProLøn og Bluegarden. Udover lønkørsel har jeg også andre aktive ydelser klar, som fx generel bogføring, debitorstyrning, momsindberetninger og mere. Faktisk har jeg været aktiv freelancebogholder siden 2008 – en periode på godt 12 år efterhånden.

Det skal du vide om lønkørsel

Som virksomhed skal lønnen til medarbejderne bogføres og godkendes. Det er en vigtig del af bogholderiet. Med visse programmer kan lønadministrationen foregå mere effektivt, og da jeg har erfaring på området, kan jeg hurtigt hjælpe din virksomhed med processen.

For eksempel kan vi benytte os af services som ProLøn og Bluegarden, der gør det muligt at registrere lønninger, sende lønsedler, indberette til SKAT, foretage beregninger og meget, meget mere.

Få hjælp til lønkørsel

Jeg kan hjælpe med assistance til disse programmer, og jeg kan også tage mig af den generelle drift af lønkørslen. Du er altid velkommen til at komme i kontakt, og så kan vi tale nærmere om sagen. Du finder kontaktoplysninger og træffetider i bunden af siden, så det er bare med at sige til. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål til noget, som ikke er nævnt her på hjemmesiden.

ProLøn

ProLøn har et godt lønsystem, der passer perfekt til de fleste typer af virksomheder. Her kan det hele administreres på simpel vis, og det betyder, at der både er tid og penge at spare.

Via ProLøns administrator tool kan vi ajourføre lønningerne og få et overblik over de indberetninger, der skal laves til det offentlige. ProLøn har flere gode funktioner, hvorfor det er en oplagt service at bruge til formålet. I alt servicerer ProLøn 11.000 kunder, hvilket svarer til 130.000 ansatte, og det siger en del om kompetencen. Vi finder både standardløsninger og brancheløsninger, når vi kører lønadministration hos ProLøn.

Bluegarden

Et godt alternativ til ProLøn. Bluegardens DataLøn-service benyttes af mere end 60.000 virksomheder, så populariteten er i hvert fald i top. Her kan vi registrere din virksomheds lønarbejde og derefter igangsætte automatiske indberetninger til det offentlige.

Fordelene ved at benytte Bluegarden er, at vi hurtigt kan oprette og indhente skattekort på medarbejderne og dermed registrere alt, hvad der er brug for. Samtidig er det let at administrere yderligere personalegoder, sætte automatiske lønkørsler op, samt rette i tidligere lønkørsler. Nogle gode fordele, som sikrer mod fejl, og som muliggør næsten alt inden for lønadministration.