Indberetninger til det offentlige

Indberetninger til det offentlige i Virk.dk

Som virksomhed skal man stå for en del offentlige indberetninger. Både økonomiske af slagsen – endda forholdsvis ofte – men også oplysningsmæssige indberetninger.

Store dele af denne proces foregår via Virk.dk, og jeg tilbyder hjælp til indberetningerne, hvis du har brug for det.

Kort om Virk

Virk.dk er en digital indgang til det offentlige for samtlige danske virksomheder. Her har man ét sted adgang til stort set alle de indberetninger, der kræves af virksomheden. Derfor er det en kæmpe fordel, når man har erfaring med platformen og ved, hvordan alt indberettes korrekt.

Der er et hav af muligheder i Virk, og de fleste virksomheder skal regelmæssigt bruge flere af funktionerne for at holde alt up-to-date.

Her er de mest brugte funktioner på Virk:

Det dækker altså over en del. Ovenstående er blot nogle få eksempler. Faktisk er der mere end 1000 funktioner i Virk, om end det naturligvis ikke er dem alle, der skal tages i brug.

Administrere virksomhedens kommunikation med det offentlige

Videre adgang til Tast selv erhverv

Oprettelse af virksomhed

Adgang til virksomhedens digitale postkasse

Sende faktura til det offentlige

Ændringer af eksisterende virksomhed, registrere ejerforhold

Søge om refusioner

Få det hele samlet

Det er i det hele taget nemmere at hyre én bogholder til at tage sig af alle de offentlige indberetninger i Virk. På den måde bliver det hele samlet, i stedet for at du outsourcer hver enkelt opgave. Det sparer ressourcer, og du får gang i et fast samarbejde med en freelancer, du kan stole på. Det er især smart, når der skal foretages adskillige indberetninger inden for kort tid, men i det hele taget er det en god løsning: De fleste virksomheder er nemlig i konstant udvikling, og her skal der ofte indberettes nyt hen af vejen.

Outsourcing af indberetningerne

Hvis du gerne vil gøre det nemt for din virksomhed, så hyrer du simpelthen en freelancer til at tage sig af indberetningerne til det offentlige. På den måde undgår du problemer. Det er en kæmpe fordel at have erfaring med Virk.dk og de forskellige indberetningsmuligheder. Men det kommer kun ved at have prøvet det flere gange, og derfor er det smart at hyre en person med erfaring på området.

Hvorfor hyre lige præcis en freelancer til opgaven? Det er kort sagt nemmere, da der arbejdes ud fra en timeløn. Du slipper for at have en fastansat i virksomheden. Desuden har jeg masser af erfaring som freelancebogholder, og det kommer helt sikkert din virksomhed til gavn.