Bogføring i Randers, Århus, Ebeltoft og Djursland

Alle virksomheder har brug for bogføring. Nogle klarer det internt, mens andre vælger assistance udefra.

AH Bogføring er klar til at hjælpe, hvis du leder efter en god og effektiv freelance bogholder på Djursland. Jeg hjælper virksomheder i bl.a. Randers, Århus, Ebeltoft og på Djursland. Med godt 10 års erfaring har jeg god forstand på området og kan sikre din virksomhed det bedst mulige resultat. 

Solid og effektiv outsourcing

Uanset størrelse har de fleste danske virksomheder noget tilfælles: Det handler om at udvide virksomheden, tilbyde god service, og tjene flere penge.

Derfor er det en skam, når der skal bruges meget tid på noget sekundært som eksempelvis bogføringen. Det kan nemlig godt opkræve ressourcer, og selvom det er helt essentielt for virksomhedens eksistens, så er det altid bedst at fokusere på det, man er bedst til. For dit vedkommende drejer det sig nok om virksomhedens reelle service og ikke selve bogføringen. Her er det super relevant at få hjælp udefra. Jeg har rigeligt med erfaring som freelance bogfører og er altid klar til at hjælpe. Jeg holder godt styr på papirerne, sørger for alt det praktiske, og holder et præcist regnskab, der bliver indberettet til tiden.

 

Bogføring i de bedste programmer

Moderne bogføring foregår næsten altid i et eller flere programmer. Alt bliver lettere ved at opbevare filer og regnskab på denne måde, så det er jeg selvfølgelig også stor tilhænger af. Faktisk har jeg erfaring med en lang række gode programmer, hvori vi kan bogføre din virksomheds oplysninger, regnskab og bilag. 

Du har sikkert hørt om flere af dem. Måske har du allerede haft et af dem i brug. De adskiller sig naturligvis lidt fra hinanden, men hvert program tilbyder gode funktioner, og vi kan hurtigt tale sammen om din virksomhedstype for derefter at tilrettelægge den bedste måde at føre regnskabet på.

I alle tilfælde har jeg erfaring med bogføringsprogrammer, som gør det hele praktisk. Det giver en god sikkerhed, og det skaber præcision. Regnskab er vigtigt, og alt skal helst stemme overens. Her spiller programmet en vigtig rolle, men det handler i høj grad også om at bruge det korrekt.

Her er de omtalte programmer:

 

E-conomic

Dinero

Xena

Visual Administration

C5-Online

Vil du gerne høre mere?

Kontakt os og modtag et uforpligtet tilbud!

Få også indberettet til det offentlige

Udover at holde styr på dine bilag, fakturaer, regninger og andre papirer, kan jeg også sørge for de offentlige indberetninger. For eksempel moms og årsopgørelser, men også andre typer indberetninger til Virk.dk. På den måde kan du få klaret det hele hos samme bogholder. Det er trods alt nemmere at få indberettet oplysningerne af samme bogholder, som holder regnskabet.

Jeg tager en fast timeløn alligevel, så vi finder simpelthen bare den bedste løsning sammen, når du henvender dig. Der er nemlig flere relaterede ydelser, som jeg kan tilbyde, men vi holder os til det, der er relevant for din virksomhed.

Kom i kontakt – hurtigt og nemt

Du siger bare til, hvis du har brug for hjælp til bogholderiet. Vi kan tage en indledende samtale via telefonen: Her ringer du simpelthen bare til +45 22 50 43 41, også kan vi tale nærmere om et potentielt samarbejde. Du kan også sende mig en mail på info@ahregnskab.dk.